«Те, від чого без тями»: відомий співак з Луцька Monatik випустив україномовну версію хіта і процитував Лесю Українку

«Те, від чого без тями»: відомий співак з Луцька Monatik випустив україномовну версію хіта і процитував Лесю Українку

Відомий співак з Луцька Monatik випустив україномовну версію хіта «То. от чего без ума». Тепер пісня матиме назву «Те, від чого без тями».

Про це артист повідомив у тіктоці.

Нагадаємо, артист запустив новий проєкт («Repair»), в рамках якого зробить «ремонт» своїх знакових треків. За словами музиканта, під час благодійних концертів глядачі постійно просять його виконати пісні, які нагадують про емоції до повномасштабного вторгнення. Тепер же артист вирішив познайомити слухачів із новими версіями цих композицій українською мовою.

«Працюючи над перекладом я постійно задавав собі питання: «Чи на часі ця емоція?» Але врешті-решт збагнув, що сьогодні проживаю кожен день, як останній. Адже завтра можу не прокинутись. Розумію це, змирився з цим. Тому сьогодні зашиваю душу завдяки музиці. Бо завтра душа знов може розірватися вщент, але ми знову будемо робити все, щоб її врятувати та полагодити. Танцювати, як в останній раз. Насолоджуватись моментом, як в останній раз. Бути сильними духом на зло ворогу!Як писала Леся Українка «…щоб не плакать, я сміялась». Щоб з глузду не зійти - я роблю все, що можу, що в моїх силах. Наче востаннє. Можливо, зовсім скоро всі мої переживання до мене повернуться, але прямо зараз… нехай нічого не бентежить нас!!! (Хоча б ці три з половиною хвилини)», - написав Monatik.

Читайте також:

Можливо зацікавить