У декількох будинках Луцька півтора місяці не буде гарячої води

У декількох будинках Луцька півтора місяці не буде гарячої води

13 травня з 14:00 год постачання гарячої води призипунили для споживачів житлових будинків на просп. Відродження, 9, 11, вул. Захарова, 12, 14.

Причина – початок ремонтних робіт на тепловій мережі, - повідомили у ДКП «Луцьктепло».

На тепловій мережі на просп. Відродження, 9 – 11 було зафіксовано 5 витоків за останні 3 опалювальні сезони. Усе через суттєвий знос трубопроводів. Відтак, цьогоріч було ухвалене рішення про повноцінну заміну на цій ділянці трубопроводів, що вичерпали свій експлуатаційний потенціал, на нові попередньо-ізольовані.

«Для виконання робіт було залучено підрядника, визначеного на основі відкритих торгів. На підрядника також було покладено обов’язок із закупівлі трубопроводів та фасонних частин. Вже наприкінці попереднього тижня підрядник приступив до підготовчих робіт на об’єкті. Завтра – початок виконання повного комплексу земляних робіт із паралельним демонтажем застарілих трубопроводів», - йдеться у дописі.

Загалом, проєктом передбачено заміну 168,3 м (у двотрубному вимірі) теплових мереж та мереж гарячого водопостачання. З них 56,4 м попередньо-ізольованих сталевих трубопроводів діаметром 159/250мм, і 111,9 м – діаметром 133/225 мм. А також 168,3 м попередньо-ізольованих поліетиленових термостійких трубопроводів (PE-RT) діаметром 160/225 мм і стільки ж діаметром 110/200 мм.

Як зазначають комунальники, орієнтовний термін виконання робіт та відсутності послуги з постачання гарячої води – 1,5 місяці.

Читайте також: 

Можливо зацікавить