Луцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломереж

Луцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломереж

У Луцьку ремонтні бригади служби з ремонту устаткування теплових мереж проводять роботи з відновлення аварійних ділянок кожна на своєму об’єкті.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ДКП «Луцьктепло».

«Впродовж міжопалювального періоду на тепловому господарстві міста передбачено виконати чимало робіт. Це стосується як котелень, центральних теплових пунктів, так і теплових мереж. Це передбачає як поточні роботи, так і роботи з модернізації обладнання і відновлення зношених мереж», - йдеться у дописі.

Зокрема, у дворі гімназії №4 завершуються роботи із заміни аварійної ділянки теплової мережі, через яку опалюється власне гімназія та два житлові будинки на вул. Коперника, 27 та на вул. Світлій, 9. Це – перша третина робіт на об’єкті. Загалом проєктом передбачено відремонтувати зношену ділянку теплової мережі – із заміною на нові попередньо-ізольовані труби – від теплової камери на території навчального закладу із переходом через вул. Коперника та далі до теплової камери поблизу будинку на вул. Світла, 9.

Протяжність ділянки – близько 230м у двотрубному вимірі. За останні 3 роки на цій мережі сталося 2 витоки. Випадок пориву теплової мережі на території гімназії №4 був і на початку одного із попередніх опалювальних сезонів.

На просп. Соборності завершуються роботи на першій половині ділянки теплової мережі, що потребує ремонту. Йдеться про ділянку мережі протяжністю 100м у двотрубному вимірі від теплової камери на просп. Соборності, 13 до вводу в житловий будинок на просп. Соборності, 13а.

За останні 3 опалювальні сезони тут сталося 3 витоки, тож плануючи роботи на нинішнє міжсезоння техрадою підприємства було ухвалене рішення про цілковиту заміну теплової мережі із заміною зношених сталевих трубопроводів на нові попередньо-ізольовані. Із завершенням зварювальних робіт, вдалого проходження випробування нових трубопроводів та ізоляції стиків ремонтна бригада приступить до розкопок на другій частині ділянки. Споживачами теплової енергії від цієї ділянки мережі є мешканці житлових будинків на просп. Соборності, 13 та просп. Молоді, 23.

І якщо на попередніх двох об’єктах значну частину робіт вже виконано, то на третьому – все тільки починається. Йдеться про ремонтні роботи на тепловій мережі від центрального теплового пункту на просп. Молоді, 5в, вздовж будинку на просп. Молоді, 5б і з переходом до теплової камери через вул. Ветеранів.

Мережа протяжністю 130м у двотрубному вимірі та діаметром попередньо-ізольованих трубопроводів 159/250мм живить теплоносієм мешканців будинків на вул. Ветеранів, 1, 3, а її зношеність стала причиною 2 витоків впродовж попередніх опалювальних сезонів. Роботи на об’єкті організовано та буде виконано у два етапи. На першому буде виконано повний комплекс робіт на ділянці від ЦТП і вздовж будинку, на другому – перехід через вул. Ветеранів.

Реалізація даних заходів – зокрема закупівля попередньо-ізольованих трубопроводів та фасонних частин – передбачена інвестиційною програмою ДКП «Луцьктепло». Роботи виконуються господарським способом.

Про результати виконання робіт, а також про інші заходи в рамках підготовки до наступного опалювального сезону будемо повідомляти впродовж усього міжопалювального періоду.

Луцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломережЛуцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломережЛуцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломережЛуцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломережЛуцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломережЛуцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломережЛуцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломережЛуцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломережЛуцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломережЛуцькі комунальники ремонтують аварійні ділянки тепломереж

Читайте також: 

Можливо зацікавить