У громаді на Волині відкрили Алею слави та пам‘яті загиблим військовим. Фото

У громаді на Волині відкрили Алею слави та пам‘яті загиблим військовим. Фото

29 серпня, у День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбулося відкриття Алеї слави та пам‘яті у селі Затурці Володимирського району  Волинської області.

Про це повідомляють у Волинському обласному ТЦК та СП

Усі присутні вшанували пам’ять воїнів, які віддали своє життя в боротьбі за Батьківщину. Також були вручені ордени «За мужність» рідним загиблих солдата Блажевського Василя Івановича та головного сержанта Хорощука Миколу Михайловича, яких удостоєно високої нагороди посмертно.

«Тому, ми схиляємо голови у вдячності перед усіма героями, а особливо Героями Волині, на жаль, за час війни загинуло вже 25 захисників Затурцівської громади. Алея слави та пам’яті, яка встановлена для увіковічення їхніх імен, знову і знову буде нагадувати нам про війну з російськими окупантами. Наш народ ніколи не забуде кожного й кожну, хто бореться за Україну, хто віддав за неї своє життя.»,- йдеться у повідомленні.

У громаді на Волині відкрили Алею слави та пам‘яті загиблим військовим. ФотоУ громаді на Волині відкрили Алею слави та пам‘яті загиблим військовим. ФотоУ громаді на Волині відкрили Алею слави та пам‘яті загиблим військовим. ФотоУ громаді на Волині відкрили Алею слави та пам‘яті загиблим військовим. Фото

Читайте також:

 

Можливо зацікавить