У лікарні на Волині – кадрове поповнення молодими лікарями-спеціалістами

У лікарні на Волині – кадрове поповнення молодими лікарями-спеціалістами

У Любомльське ТМО після навчання в інтернатурі прийшли працювати дві нові лікарки – Гарах Ольга Петрівна, лікарка-терапевтка, та Марчук Оксана Олексіївна, лікарка-педіатриня.

Гарах Ольга Петрівна – народилася і виросла в Любомлі. Для навчання обрала Тернопільський національний медичний університет. Інтернатуру протягом двох років проходила у Тернопільській міській лікарні №2 (очно) та заочно – у Любомльському ТМО за спеціальність «Терапія».

Працює Ольга Гарах з 5 серпня у стаціонарі терапевтичного відділення.

Оксана Марчук – родом із Любомля, після закінчення школи пішла навчатись у Національний медичний університет імені Богомольця у Києві на спеціальність «Лікувальна справа». Інтернатуру проходила у одному з медичних закладів Луцька за спеціальністю «Педіатрія», після чого прийшла працювати у Любомльське ТМО.Лікарка працює у стаціонарі (з 8.00 до 12.00 год), так і приймає пацієнтів у кабінеті поліклінічного відділення (з 12.00 до 16.00 год).

«Також закликаємо жителів Любомльщини, які ще не обрали свого сімейного лікаря, укласти декларації з Оксаною Марчук», - додали у медзакладі.

Читайте також:

Можливо зацікавить