У Луцьку провели пам’ятні заходи до другої річниці повномасштабного вторгнення

У Луцьку провели пам’ятні заходи до другої річниці повномасштабного вторгнення

 У суботу, 24 лютого, у Луцьку провели пам’ятні заходи до другої річниці широкомаштабної російської агресії в Україні.

На Театральному майдані священики відслужили поминальну панахиду, а представники міської та обласної влади, військові, волонтери та громадськість поклали квіти та лампадки до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні - Загинули за Єдність України», а також хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув у цій війні.

У Луцьку провели пам’ятні заходи до другої річниці повномасштабного вторгненняУ Луцьку провели пам’ятні заходи до другої річниці повномасштабного вторгненняУ Луцьку провели пам’ятні заходи до другої річниці повномасштабного вторгненняУ Луцьку провели пам’ятні заходи до другої річниці повномасштабного вторгненняУ Луцьку провели пам’ятні заходи до другої річниці повномасштабного вторгненняУ Луцьку провели пам’ятні заходи до другої річниці повномасштабного вторгнення

Зазначимо, два роки тому, 24 лютого 2022 року, життя українців повністю змінилося. Ми всі прокинулись на війні - війні, яку Росія розпочала проти України. Вранці о 5:45 російські загарбники обстріляли Луцьк, вдарили по аеродрому. 

 \

Читайте також:

Можливо зацікавить