У Луцьку цьогоріч проведуть два конкурси «Бюджет участі»

У Луцьку цьогоріч проведуть два конкурси «Бюджет участі»

Два конкурси проєктів «Бюджету участі» Луцької міської територіальної громади проведуть цьогоріч. 

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради у середу, 21 лютого.

Обранці громади розглянули проєкт рішення про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2017 №36/4 «Про бюджет участі Луцької міської територіальної громади».

У Луцьку цьогоріч проведуть два конкурси «Бюджет участі»У Луцьку цьогоріч проведуть два конкурси «Бюджет участі»У Луцьку цьогоріч проведуть два конкурси «Бюджет участі»У Луцьку цьогоріч проведуть два конкурси «Бюджет участі»

Депутати затвердили положення про бюджет участі Луцької міської територіальної громади у новій редакції, що дозволить організовувати два конкурси проєктів бюджету участі на рік. 

Максимальна вартість одного проєкту становитиме 250 тисяч гривень. Мінімальна кількість підписів, що мають бути зібрані для подачі проєкту автором – 15 осіб, крім автора проєкту. Мінімально можливий вік автора – 16 років.

Терміни початку і завершення прийому проєктів: для конкурсу, що проводиться у першому півріччі – з 1 по 30 квітня; для конкурсу, що проводиться у другому півріччі – з 1 по 30 вересня.

Серед пріоритетів – підтримка Сил безпеки й оборони та забезпечення належного функціонування цивільної інфраструктури і підтримка цивільного населення в умовах воєнного часу.

Нагадаємо, у нинішньому році реалізують також і проєкти-переможці «Бюджету участі» 2021 року

Читайте також:

 

Можливо зацікавить