У Луцьку жінку втретє зловили за кермом під наркотиками

У Луцьку жінку втретє зловили за кермом під наркотиками

У Луцьку затримали водійку в стані наркотичного сп’яніння, яка вже двічі мала проблеми із законом за подібні правопорушення.

Про це пише ІА Волинські новини з посиланнями на постанову Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався близько першої ночі 14 червня 2024 року. На вулиці Софії Ковалевської Христина К. керувала автомобілем «Форд Фокус» з ознаками наркотичного сп’яніння. У неї помітили порушення мови й координації рухів, а зіниці очей не реагували на світло.

Проте від проходження медичного огляду жінка відмовилася. Як з’ясувалося згодом, водійка вже двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за аналогічні правопорушення і була позбавленою водійського посвідчення.

На судове засідання порушниця з невідомих причин не з'явилася, хоча її неодноразово повідомляли про час та місце розгляду справи. Вину підтверджують протоколи, рапорт, направлення на огляд та відеозапис з місця події.

Суд визнав Христину К. винною за двома статтями КУпАП. Йдеться про частину 3 статті 130 (вчинення правопорушення втретє протягом року) та частину 5 статті 126 (керування без прав).

Водійку оштрафували на 51 тисячу гривень і на 10 років заборонили керувати транспортними засобами.

Фото ілюстративне

Читайте також:

Можливо зацікавить