У місті на Волині шукали колаборантів. Є кілька підозрюваних

У місті на Волині шукали колаборантів. Є кілька підозрюваних

У Нововолинську силовики провели комплексне відпрацювання. Шукати колаборантів. Залучили близько двох сотень спеціалістів та перевірили на території Нововолинської громади 20 тис. осіб. Результатом лишилися задоволені: ДРГ не виявили, а за за колабораціонізм підозрюють декілька людей.

 

Про це пише БУГ.

Із 27-го по 29-те липня на території Нововолинська працівники поліції провели комплексне відпрацювання міста, усього було залучено близько 200 спеціалістів та перевірено 20 000 осіб, які перебували на території громади.

У місті на Волині шукали колаборантів. Є кілька підозрюваних
Борис Карпус, мер Нововолинська

 

Як повідомив на пресконференції міський голова Борис Карпус, у вказаний термін правоохоронці склали списки людей, які потрапити в «поле зору» СБУ та були опрацьовані протягом першого дня.

Результати комплексного відпрацювання очікуються згодом в офіційних пресрелізах служб, які опрацьовували територію Нововолинська.

Борис Карпус зазначив, що протягом відпрацювань, у місті не було виявлено диверсійних груп, проте за колабораціонізм підозрюють декілька людей. Наразі з ними працюють відповідні служби.

 

Загалом ситуацію в Нововолинську силовики оцінюють позитивно, міська рада надалі співпрацює з працівниками поліції, ДФТГ та варти порядку.

Можливо зацікавить