У Нововолинську дітей вчили робити бургери
18 травня для діток з інвалідністю та малечі з внутрішньопереміщених родин провели майстер-клас по кулінарії у приміщенні Нововолинської благодійної їдальні «Карітас-Волинь».
Волонтери навчали маленьких кухарів готувати популярну серед молоді страву – бургер. Основні інгредієнти, а саме котлети та соус, готував колектив Благодійної їдальні, - пише Буг.
Дітки ж формували готову страву, на нижні половинки булочок клали котлету, додавали натуральний томатний соус, зверху викладали зелень та мариновані огірки.
Кухар «Благодійної їдальні» Людмила Бігун та педагог проєкту «Підтримка дітей та молоді з інвалідністю у п’яти локаціях України» Тетяна Процик розповіли про історію страви та допомогти малечі у приготуванні.
На захід завітали діти віком від 4-х до 14-ти років.