У Нововолинську стартували військові навчання для цивільних

У Нововолинську стартували військові навчання для цивільних

На базі Нововолинського міжшкільного ресурсного центру пройшли вишколи з основ військової справи. Провів навчання викладач Віктор Поліщук.

Учасники отримали базові знання та навички поводження зі зброєю й амуніцією. Наступні заняття будуть присвячені поводженню з вибухонебезпечними предметами, тактичній медицині, захисту від хімічної атаки. Учасники зможуть спробувати одягнути каски, бронежилети, протигази та загальнозахисний комплект. Також будуть залучені фахові інструктори з досвідом військової справи.

Набір на навчання триває. Записатися можна за телефоном: 0679383545 Віктор Поліщук.

Нагадаємо, що такі вишколи зараз проводяться по всій країні в рамках Програми базової підготовки громадян України до національного спротиву.

У Нововолинську стартували військові навчання для цивільнихУ Нововолинську стартували військові навчання для цивільнихУ Нововолинську стартували військові навчання для цивільнихУ Нововолинську стартували військові навчання для цивільнихУ Нововолинську стартували військові навчання для цивільнихУ Нововолинську стартували військові навчання для цивільнихУ Нововолинську стартували військові навчання для цивільних

Читайте також:

Можливо зацікавить