У підприємства, що опікується волинськими дорогами, новий керівник. Попередниця подала до суду

У підприємства, що опікується волинськими дорогами, новий керівник. Попередниця подала до суду

З грудня минулого року ДП «Служба місцевих доріг у Волинській області» очолює Даниїл Масич. Він замінив Оксану Грицюк, яка керувала підприємством близько трьох років. 

ДП «Служба місцевих доріг у Волинській області» опікується дорогами місцевого значення на Волині. Крім капітальних та поточних ремонтів вони організовують роботи із зимового утримання, усувають аварійні поломки та реагують на звернення громадян. Загалом на балансі підприємства - понад 4 тисячі кілометрів доріг.

У листопаді 2020 року після скандального звільнення керівника ДП «Служба місцевих доріг у Волинській області» Ігоря Свиридова, підприємство очолила Оксана Грицюк.

На початку грудня минулого року Оксана Грицюк у коментарі ВСН зазначила, що перебуває на лікарняному, проте на роботу вона так і не повернулася, адже була звільнена з посади.

Наразі у Луцькому міськрайонному суді розглядають справу, у якій позивач Оксана Грицюк намагається довести протиправність її звільнення та домагається поновлення на роботі. 

У відкритому реєстрі зазначено, що з 6 грудня 2023 року керівником ДП «Служба місцевих доріг у Волинській області» став Даниїл Масич, який раніше займав посаду  заступника директора з розвитку доріг.

Зазначимо, що Даниїл Масич уже був керівником ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Щоправда офіційно керував він держпідприємством лише 3 дні – з 24 по 27 листопада 2020 року, після звільнення Ігоря Свиридова. 

Читайте також:

Можливо зацікавить