«У Росії безпечніше»: футболіст, якого розніс відомий ексзбірник з Волині, отримуватиме громадянство РФ

«У Росії безпечніше»: футболіст, якого розніс відомий ексзбірник з Волині, отримуватиме громадянство РФ

Колишній футболіст збірної України з Волині Артем Федецький жорстко розніс молодого футболіста Олександра Роспутька, який втік у Росію.

Батько футболіста донецького «Шахтаря» Юрій підтвердив, що його син втік до Росії після матчу Ліги УЄФА з бельгійським «Антверпеном». 19-річний уродженець Горлівки має намір домагатися набуття громадянства терористичної держави, пише Obozrevatel.

Про це Юрій Роспутько заявив у коментарі пропагандистському інформаційному агентству REGNUM. За його словами, зрадник України не просив у Росії політичного притулку. При цьому Роспутько-старший не назвав причин втечі футболіста, згадавши про безпеку.

«Поки я не можу повідомити причину, чому Саша втік із «Шахтаря». Я можу сказати, що в Росії йому точно буде безпечніше. Інформація про прохання політичного притулку – неправда. Мій син його не просив. Він просто подасть документи на російський паспорт, як зробив би це на своїй батьківщині в Донецьку. Зараз Сашу в жодній команді чекати не варто. Він дуже втомився від усього. Він розслаблюється і відпочиває поки що, а там побачимо», – сказав Юрій Роспутько.

Нагадаємо, хавбек «Шахтаря» U-19 Олександр Роспутько безслідно зник після матчу Юнацької ліги УЄФА з «Антверпеном» (2:1). Артем Ферецький нецензурно та емоційно відреагував на втечу, назвавши футболіста «безмозким дов###бом».

Читайте також:

 

Можливо зацікавить