У Рожищі діти зібрали 185 000 гривень на антидрон для військових

У Рожищі діти зібрали 185 000 гривень на антидрон для військових

У Рожищі діти, аби допомогти Зброєним силам України, давали концерти, продавали вишні та патріотичне печиво. Так їм вдалося назбирали гроші на антидрон, вартістю 185 тисяч гривень.

Про це пише Сила правди у фейсбук.

Ідею юні рожищани запозичили в поляків, вивчили декілька патріотичних пісень, вийшли на майдан, поставили скриньку та співали під музику. Гроші збирали три тижні по три дні: загалом дали 9 концертів.

Ми співали в будь-яку погоду. Йшов дощ – ми відкривали парасольки, було гаряче – ми скидали усі кофти з себе. Ми рухалися від тіні до тіні, від дерева до дерева. Це показує наскільки вони (діти, - авт.) в першу чергу вмотивовані. І наскільки вмотивовані українці для того, щоб допомагати один одному, – розповіла ініціаторка акції Вікторія Шварцкоп.

Частину грошей зібрали діти, які продавали вишні і патріотичне печиво власного виробництва. Нині гроші в Рожищі збирають для потреб армії вже більше двох десятків молодих патріотів. Себе називають «Дитячий батальйон «Бандерівці». Кажуть, що продовжуватимуть свою благодійність.

Можливо зацікавить