У Тернополі через «неналежний вигляд» засудили студентку, яку намагались зґвалтувати

Тернопіль, спроба згвалтування, поліція

В Тернополі судили 17-річну студентку Технічного коледжу, яку намагався зґвалтувати хлопець. Проте звинуватили дівчину. 

Про це повідомляє поліція Тернополя

В матеріалах суду зазначено, що студентка 11 червня 2024 року приблизно о 18:00 біля ТРЦ «Подоляни», на вулиці Тектильній, 28ч, перебувала у п`яному вигляді з явними ознаками алкогольного сп`яніння, а саме різким запахом з порожнини рота, а також була в брудному одязі, чим ображала людську гідність і громадську мораль.

Під час суду вона категорично заперечила свою провину. Дівчина розповіла, що дійсно розпивала з одногрупниками слабоалкогольні напої. Коли всі розійшлися, один із хлопців попросив показати йому дорогу до одного з ресторанів.

Вони вирішили скоротити дорогу та піти повз закинуту будівлю. Там хлопець повалив неповнолітню на землю та намагався зґвалтувати, проте дівчина почала кричати і їй на допомогу прибігли перехожі, які і викликали поліцію.

У судів дівчина розповіла, що коли вона разом з поліцейськими приїхала до відділку, їй сказали написати в поясненнях, що вказаних обставин не було. Оскільки її мати перебуває за кордоном, а батько має іншу сім`ю, вона проживає з вітчимом.

Коли той приїхав до відділу поліції, дівчина вже написала письмові пояснення. Він не захотів розбиратися, що було насправді, а відтак вона підписала ці пояснення.

Також дівчина подала заяву, в якій просила покарати її кривдника. Вона наполягала, що попередні пояснення «написані під диктовку і під тиском працівників поліції».

Суд закрив справу щодо звинувачень проти дівчини. Матеріали щодо нападу на студентку спрямували до Тернопільської окружної прокуратури, щоб там внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань і почали слідство.

Читайте також:

Можливо зацікавить