Вибух у сільраді на Закарпатті: один із потерпілих помер

Вибух у сільраді на Закарпатті: один із потерпілих помер

Один із постраждалих від підриву гранат депутатом Керецьківської сільської ради на Закарпатті помер у лікарні від отриманих поранень

Правоохоронці планують перекваліфікувати справу на теракт, що спричинив загибель людини, - повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Закарпатський журналіст Віталій Глагола каже, що мова йде про 55-річного депутата Віктора Пряділя із села Березники. Раніше йому ампутували ногу. Він був в реанімації у важкому стані.

Вибух у сільраді на Закарпатті: один із потерпілих помер

Сьогодні депутату, який підірвав гранати в приміщенні сільської ради, повідомили про підозру за частиною 2 статті 258 Кримінального кодексу України, тобто теракт, який призвів до тяжких наслідків. Однак тепер, за словами джерела, справу планують перекваліфікувати на частину 3 статті 258 ККУ.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув'язнення строком до 15 років або навіть довічне.

Як раніше повідомлялося, мова йде про депутата сільської ради від партії «Слуга Народу» Сергія Батрина.

Нагадаємо вчора в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав три гранати прямо під час засідання сесії. Внаслідок вибухів постраждали 23 людини включно із підозрюваним.

Серед постраждалих 16 чоловіків і 7 жінок віком від 28 до 68 років. Вони отримали поранення різної тяжкості, у більшості діагностували осколкові поранення.

Читайте також:

Можливо зацікавить