Відчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом Гасичаком

Відчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом Гасичаком

В останню путь провели 30-річного Павла Гасичака, який загинув від множинних осколкових ран на Луганщині, захищаючи незалежність і свободу України.

У суботу, 4 листопада, у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії відбулася панахида за полеглим володимирчанином, – інформує у фейбуці Володимирська міська рада.

Павло Гасичак мав мирну професію, у день повномасштабного вторгнення Російської Федерації ще працював на меблевому підприємстві, але 26 лютого не зміг стримати свого патріотичного пориву і добровільно прийшов у військкомат. Потрапив у лави територіальної оборони. І коли через рік перебування на білоруському кордоні його бригаду відправляли на схід, не шукав способу, як туди не поїхати.

Розповідають знайомі воїна, що, перебуваючи у короткостроковій відпустці, Павло зізнавався – має передчуття, мовляв, більше додому не повернеться. На жаль, так і сталось. Його домівкою тепер буде рідна волинська земля.

У великому горі мама, бабуся, рідні брати, побратими та друзі, яких чимало прийшло цього дня до храму.

Відчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом Гасичаком

«Важко словами розрадити ваш біль. Але сьогодні наші серця у скорботі спільно з вами, адже Павло пішов захищати усіх нас. Сьогодні іде важка боротьба за Україну. І лише завдяки таким безстрашним Героям, як Павло Гасичак, ми можемо жити і працювати, виховувати дітей. Наш обов’язок підтримувати родини полеглих бійців, допомагати нашим воїнам на передовій і своєю працею наближати перемогу», – зазначив міський голова Ігор Пальонка, звертаючись зі словами співчуття до родини Героя від імені усієї Володимир-Волинської міської територіальної громади.

Відчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом Гасичаком

Поховали Героя на Федорівському кладовищі з усіма військовими почестями.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

Відчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом ГасичакомВідчував, що додому не повернеться: на Волині попрощалися з Героєм Павлом Гасичаком

Можливо зацікавить

Митрополит Луцький та Волинський Михаїл переконаний, що суспільство не готове до закінчення війни

Митрополит Луцький та Волинський Михаїл переконаний, що суспільство не готове до закінчення війни

Андрій Топчій загинув у бою під Роботиним

У бою під Роботиним загинув колишній журналіст українського видання

Роман Кондратюк з Дубівської громади загинув на війні

З 2023 року вважали безвісти зниклим: біля Роботиного загинув командир механізованого відділення з Волині

На війні загинув 41-річний Герой з Волині Євгеній Поліщук

На війні загинув 41-річний Герой з Волині Євгеній Поліщук

Востаннє додому повертається Герой з Волині Денис Скубій

Востаннє додому повертається Герой з Волині Денис Скубій

журналістка війна

Чоловік зараз захищає Україну: на Волині прощатимуться із журналісткою-Героїнею Аллою Пушкарчук

війна Волинь

Загинув унаслідок ворожого штурму: на Волині прощатимуться із Героєм Валерієм Петльовським

Війна Луцьк

Другий траурний кортеж за два дні: до Луцька «на щиті» повертаються полеглі на війні Герої

Війна Волинь
відео

Три трагічні звістки в громаді за тиждень: на Волинь востаннє повернувся Герой Іван Войчук