Відомий ексфутболіст з Луцька прокоментував гру збірної України у фіналі плей-оф Євро-2024

Шевчук Євро-2024

Колишній захисник національної збірної України з Луцька В'ячеслав Шевчук поділився думками щодо матчу Україна - Ісландія.

 Про це він розповів у коментарі Інформатору. Ексфутболіст національної збірної України В’ячеслав Шевчук поділився міркуваннями щодо матчу Україна - Ісландія. Перемога у вирішальній грі плей-оф кваліфікації на Євро-2024 дозволила українській збірній здобути путівку до фінальної частини турніру. Чемпіонат Європи з футболу-2024 відбудеться у Німеччині з 14 червня по 14 липня цього року.

На думку В’ячеслава Шевчука, підопічні Сергія Реброва показали хорошу командну взаємодію та високу виконавчу майстерність. Ці фактори привели команду до успіху у вирішальному матчі.

«Звичайно, це була важка гра, як і очікувалося. Індивідуальний клас футболістів збірної України вищий за ісландців, тому з точки зору результату, все закономірно. Відзначу, що Ісландія - хороша команда, з високим рівнем організації гри. Це було добре видно, наприклад, у попередньому стиковому матчі проти Ізраїлю.

Я би не хотів звертати увагу на якісь недоліки у грі. Звісно, без помилок не обходиться, але тренерський штаб їх проаналізує та покращить усі потрібні компоненти. Головне, що здобули перемогу, багато емоцій залишили на поле. Ця перемога та вихід на Євро-2024 дуже важливі для нашого народу, для всієї нашої країни. Молодці хлопці, показали хорошу гру та здобули позитивний результат», - розповів В’ячеслав Шевчук.

Як В'ячеслав Шевчук виступав за збірну України

У національній збірній України В'ячеслав Шевчук дебютував 30 квітня 2003 року. Першим матчем для лівого захисника стала контрольна гра проти збірної Данії. З того часу Шевчук зіграв за головну команду країни 56 матчів: 25 контрольних, 16 - у кваліфікації на чемпіонат світу, 13 - у кваліфікації на чемпіонат Європи, а ще 2 - у фінальній частині Євро-2016. Після цього турніру В'ячеслав Шевчук завершив виступи у національній збірній, а 27 грудня 2016 завершив ігрову кар'єру, після чого став тренером.

Читайте також:

Можливо зацікавить