Понад 2 мільйони гривень: відомий співак з Луцька Монатік розсекретив найдорожчий подарунок, який робив дружині

Понад 2 мільйони гривень: відомий співак з Луцька Монатік розсекретив найдорожчий подарунок, який робив дружині

Відомий співак з Луцька Дмитро Монатік поділився, що через те, що його сини пішли до школи, вони з дружиною переїхали до Києва. Раніше Монатік жив у котеджному містечку в селі Березівка Бучанського району, а його сусідами були Дантес із Дорофєєвою.

Про це він розповів у інтерв'ю Люкс ФМ, передає НВ.

Влітку родина Монатіка повернулася в Україну після року життя у Великій Британії. «Головна причина переїзду до Києва, це діти й школа. Дуже шкода було їхнього часу. Вони б витрачали три години на день на дорогу до школи. А так витрачають лише п’ять хвилин», — розповів виконавець. Сини Монатіка Платон і Данило навчаються у Новопечерській школі.

Артист розсекретив найдорожчий подарунок, який робив дружині. «З матеріального на сьогодні, це електромобіль Jaguar I-Pace (ціна стартує від 2,5 мільйона гривень)», — сказав артист.

Монатік також зізнався, що підтримує дружні стосунки з Дантесом, а з Дорофєєвою його пов’язує яскравий період у житті. «Надя — великий молодець. Сьогодні вона робить дуже якісну, класну музику. І стрімко йде вгору. Я за неї дуже радію, що все так», — зазначив співак.

Читайте також:

Можливо зацікавить