«Кинув» молоду співачку? Колишній підопічній відомого артиста з Луцька Монатіка доводиться жити в кредит

«Кинув» молоду співачку? Колишній підопічній відомого артиста з Луцька Монатіка доводиться жити в кредит

Співачка Lida Lee сьогодні сама собі продюсер. Вона сама вирішує, які пісні випускати і що, і коли робити. Та коли тільки відбулось розірвання контракту із продюсером відомим артистом з Луцька Дмитром Монатіком, артистка не стримувала сум.

Про це вона розповіла Тімуру Мірошниченко для ЖВЛ, передає Інформатор.

З Дмитром Монатіком у дівчини був підписаний 10-річний контракт, але вони його несподівано розірвали через рік. Ліда важко переживала цей момент, але вчасно взяла себе в руки:

Нещодавно дівчина представила вже дві нові пісні і відеороботи, що мали успіх. На запитання Тімура, чи це якось відображається на фінансах, Ліда відповіла так:

«Відображається, так. І на кредитах. Можемо пустити заголовок, я живу в кредит. І просто, знаєш, певний період життя зрозуміло, що потрібно ризикнути. Я зараз почала легше трішки до цього ставитися. І тому, якщо ти хочеш йти далі, ти маєш ризикувати. Тому я ризикую».

Lida Lee довгий час була бек-вокалісткою Монатіка. Під час спільної роботи, вони випустили дуетну пісню «Добеги». З цим треком дівчина виступала разом з мультиартистом на його концерті на «Олімпійському». А після «Голосу країни» почала сольну кар'єру. До речі, на Голосі вона потрапила до команди Монатіка, який був здивований її участю. Вони й зараз в гарних стосунках, не дивлячись на те, що розірвали 10-річний контракт співпраці.

Читайте також

Можливо зацікавить