Вечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у Луцьку

Вечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у Луцьку

У четвер, 2 листопада, у Луцьку вперше із живим бендом виступив популярний артист з Волині Ярослав Карпук, відомий під псевдонімом Yaktak. Артист дав одразу два сольних концерти. Квитки на обидва були розпродані із шаленим ажіотажем.

На одному з концертів побували й журналісти ВСН.

Перед виступом шанувальники мали змогу придбати мерч артиста та взяти участь у його зборі, кошти з якого спрямують на допомогу ЗСУ.

На концерті лунали пісні, які вже встигли стати хітами: «Порічка», «Уночі», «Вставай», «Силует», «Чекає вдома», «Вродлива», «Погляд», «Не мовчи» та ін. Yaktak запалив зал буквально з першої пісні. Протягом усього виступу люди не могли всидіти на своїх місцях. Вони танцювали, співали разом з артистом.

Вечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у Луцьку

Ярослав Карпук виконав й композицію «Поруч», яка вийшла лише кілька днів тому. Глядачі концерту одними з перших почули живе виконання цього треку.

Частину коштів з виступу організатори відправили Збройним силам України. На сцені ініціювали збір коштів на авто для Сил спеціальних операцій, а також провели аукціон задля допомоги нашим воїнам. Yaktak розіграв укулеле, яке придбали за 5 тисяч гривень.

Вечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у Луцьку

Під час виступу співак спілкувався зі своїми прихильниками. Він також зазначив, що, де б він не виступав, на Волині - він вдома, тож саме тут найдушевніші концерти.

Завершився концерт національним гімном України та душевними словами Ярослава про Україну. Музикант закликав бути сильними, допомагати нашим військовим та вірити в перемогу.

Не обійшлось і без пісні на біс. Після виконання якої глядачі у залі кричали артисту «Браво».

Вечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у Луцьку

Насамкінець Yaktak нагадав шанувальникам, що подав заявку на цьогорічний Нацвідбір на Євробачення. Артист попросив підтримати його на цьому конкурсі, адже хоче гідно представити Волинь.

Вечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у ЛуцькуВечір драйву, емоцій та допомоги ЗСУ: Yaktak запалив у Луцьку

Читайте також:

Можливо зацікавить