«Вірю, що ця пісня має всі шанси виграти «Євробачення»: волинянин Yaktak відреагував на критику конкурсного треку

«Вірю, що ця пісня має всі шанси виграти «Євробачення»: волинянин Yaktak відреагував на критику конкурсного треку

Після виходу пісні волинянина для Нацвідбору на «Євробачення 2024» Yaktak у Мережі почало з'являтися багато відео, у яких користувачі критикують конкурсну композицію. Ярослав відреагував на таку реакцію слухачів і заявив, що добре сприймає конструктивну критику.

На фоні хейту артист вирішив розповісти детальніше про трек «LaLaLa».

Ярослав поділився, що ця пісня про справжнє вічне кохання, задля якого часто потрібно реально разом працювати.

«Ми прагнули закласти ті цінності, які присутні у чоловіка, який через свою незламність, серйозність намірів та сильний чоловічий стержень прагне показати рішучість своїх дій по відношенню до тієї єдиної та неповторної, яку так сильно покохав. Тема кохання є вічною, незважаючи на те, які складні часи ми проживаємо. Часто вона є підтримуючим інструментом для нашої стійкості та незламності», - каже волинянин.

Також Yaktak зазначив, що він хотів зробити саме той трек, який запам‘ятає і буде наспівувати Європа.

«Ми спеціально зробили чіпкий приспів «LaLaLa» для того, щоб серед 40+ учасників на Євробаченні нас запам‘ятали та могли легко наспівати нашу пісню, але водночас, щоб вона була українською мовою, що дуже відгукується з моїми цінностями та цілями - просувати українську культуру. Нашою метою було зробити пісню саме для Євробачення, ту, яка зможе стати хітом в Європі. Пісні «Погляд», «Уночі», «Порічка» і тд. - це прекрасні пісні, і їх дуже полюбили в Україні, та можливо їх би високо оцінили на нацвідборі, але вони точно б не виграли Євробачення.

Тому нашою ціллю було зробити саме той трек, який запам‘ятає і буде наспівувати Європа. Тож, ми зробили саме качову пісню, проаналізувавши всі тренди: пісні, які вигравали Євробачення і сучасні пісні в Європі. Наша ціль - принести Україні перше місце на Євробаченні. Ми з командою ніколи і ні в що так сильно не вірили, як в те, що ця пісня має всі шанси виграти «Євробачення» в Швеції цього року», - підсумував музикант.

Читайте також:

Можливо зацікавить