Волинському центру МВС України надали пільги зі сплати земельного податку

Волинському центру МВС України надали пільги зі сплати земельного податку

З 1 червня Волинському науково-дослідному експертно-криміналістичному центру МВС України (земельні ділянки у Луцьку на вулиці Винниченка, 43 площею 0,2676 га та 0,0485 га) надана пільга зі сплати земельного податку.

Таке рішення прийняли депутати Луцької міської ради під час засідання сесії у середу, 29 травня.

«Надати з 01.06.2024 до 31.12.2024 пільгу із сплати земельного податку Волинському науково-дослідному експертно-криміналістичному центру МВС України (земельні ділянки на вул. Винниченка, 43 площею 0,2676 га та 0,0485 га)», - йдеться у тексті рішення.

Як йдеться у пояснювальній записці, для земельних ділянок на яких розміщується та здійснює постійну діяльність Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України встановлено ставку 1 відсоток нормативно грошової оцінки.

До слова, органи місцевого самоврядування наділені правом встановлювати ставки плати за землю та надавати пільги щодо земельного податку, що сплачується на відповідній території.

«Цей проєкт рішення виноситься з метою збереження фінансового ресурсу Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України», - зазначено у пояснювальній записці.

Читайте також:

Можливо зацікавить