Волинянка за чотири місяці пошила військовим екіпірування на 300 тисяч гривень

Волинянка за чотири місяці пошила військовим екіпірування на 300 тисяч гривень

Жителька Іванич Світлана Шульженко практично з перших днів волонтерить: шиє для військових балаклави, бафи, рукавиці та шкарпетки.

Про небайдужу й безвідмовну в допомозі бійцям мешканку селища журналістам БУГу розповіла волонтерка Олександра Шептор. Адже саме до її команди долучилася Світлана.

Олександра запевняє, що внесок пані Світлани в допомогу військовим величезний. За чотири місяці вона пошила 1378 балаклав, 66 бафів та 149 рукавиць та 269 носків.

За словами Олександри Шептор, якби прийшлось все це купувати, то витратили б щонайменше 300 тисяч гривень.

«Світлана — величезна молодчинка. Її внесок в допомогу військовим — безцінний. Нещодавно ми порахували, скільки коштів витратили б, якби купували все, що вона пошила, і були дуже вражені. Вийшло понад 300 тисяч гривень. Це три автомобілі. Тому про її вклад в наближення нашої перемоги та знищення ворога повинні знати всі», – зазначила волонтерка.

Світлана Шульженко — швачка. Більшість часу живе і працює в Польщі, однак залюбки відгукнулася на заклик Олександри і взялася за пошиття необхідної для військових амуніції. Її жінка шила з флісу, який Саша Шептор привезла в жовтні з Ужгорода.

Олександра зазначила, що теплі речі взимку бійцям потрібні постійно, ще й у великій кількості. Адже захищають обличчя й руки від холоду й вітру. Тим паче, що цей одяг у вмілих руках пані Світлани виходив теплим і м’яким. До того ж був зігрітий любов’ю й турботою її небайдужого серця.

Це відчували і бійці. Тому просили екіпірування знову й знову. Речі, пошиті Світланою, відправляли військовим за допомогою волонтерів, а ще поштою. Зокрема, їх отримали 128-ма окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада, волинська 100-та окрема бригада територіальної оборони ЗСУ, 14 окрема механізована бригада імені Князя Романа Великого, бригада Буревій, 118-та окрема механізована бригада, 110-та окрема механізована бригада та багато інших.

Волинянка за чотири місяці пошила військовим екіпірування на 300 тисяч гривеньВолинянка за чотири місяці пошила військовим екіпірування на 300 тисяч гривеньВолинянка за чотири місяці пошила військовим екіпірування на 300 тисяч гривеньВолинянка за чотири місяці пошила військовим екіпірування на 300 тисяч гривеньВолинянка за чотири місяці пошила військовим екіпірування на 300 тисяч гривень

Читайте також:

Можливо зацікавить