Волонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на Волині

Волонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на Волині

У дошкільному закладі «Ромашка» села Кричевичі на Волині команда художників-волонтерів у межах проєкту «Beyond the canvas» розмалювала стіни укриття та дитячу спальню.

Ініціатором співпраці стала директорка закладу Світлана Ткачук, - повідомили у Колодяжненській міськраді.

Укриття було збудоване і введене в експлуатацію у другій половині 2024 року. Тепер завдяки творчим зусиллям волонтерів, приміщення набуло затишного та яскравого вигляду.

У проєкті взяли участь дев'ять художників-волонтерів, серед яких керівниця проєкту Аліса Худікофф з США та четверо митців із Фінляндії. Вони прикрасили стіни казковими мотивами, надавши приміщенню тепла та позитиву.

Особливо приємно, що до процесу долучилися і вихованці садочка, залишивши на стінах кольорові відбитки своїх долоньок, що зробило процес розпису ще більш захопливим для дітей.

Волонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на ВолиніВолонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на ВолиніВолонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на ВолиніВолонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на ВолиніВолонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на ВолиніВолонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на ВолиніВолонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на ВолиніВолонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на ВолиніВолонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на ВолиніВолонтери та художники з Фінляндії розмалювали стіни укриття в дитсадку на Волині

Читайте також:

Можливо зацікавить