Волонтерка з Волині провела майстер-класи з розпису футболок для родин Героїв у Болгарії

Волонтерка з Волині провела майстер-класи з розпису футболок для родин Героїв у Болгарії

Волинянка Ірина Смірнова провела майстер-класи з розпису футболок для дружин та дітей загиблих військових під час відпочинку в Болгарії, організованого Всеукраїнською благодійною організацією «Народний тил – реабілітація».

Про це розповідає газета «Слово правди». 

Протягом двох тижнів майже сотня родин створювали ексклюзивні речі за власними ескізами, що стало для них можливістю розкрити творчий потенціал і знайти радість у процесі. Ірина також провела майстеркласи з нейрографіки, допомагаючи учасникам поліпшити емоційний стан.

Волонтерка з Волині провела майстер-класи з розпису футболок для родин Героїв у Болгарії

«Насолоджуючись самим процесом, отримала феєрверк емоцій від результату та, найголовніше, побачила такі бажані радісні очі та посмішки на обличчях своїх підопічних. Майже сотня людей створили ексклюзивні речі за власними ескізами.

Навіть ті, які не вміли (на їхню думку) малювати, повірили у свої можливості та розкрились, адже творчість – це неймовірно безмежний простір,  торкнувшись якого, матимеш можливість щасливо жити, розвиватися та бути в ресурсі. Власноруч розписуючи футболки, джинси чи куртки, мами та дітки продемонстрували  не лише свій гарний смак, а й розкрили художні таланти, які були приховані», – розповіла Ірина.

Окрім того Ірина Смірнова як учасниця проєкту «Меценати для солдата», вкотре представляла унікальні мистецькі вироби, виготовлені у рамках проєкту «Нить продовження життя» на виставці в Ізраїлі «Хутір Незалежності». Традиційно, мета заходу була не лише продемонструвати відвідувачам вишивані вироби, прикраси з бісеру, оздоблені стрічками кошики, які виготовили дружини та матері Героїв, а й зібрати кошти на підтримку воїнів, які долають ворогів на фронті.

Волонтерка з Волині провела майстер-класи з розпису футболок для родин Героїв у БолгаріїВолонтерка з Волині провела майстер-класи з розпису футболок для родин Героїв у Болгарії

Читайте також:

Можливо зацікавить