Волонтерська допомога: художник з Швеції передав квадроцикл луцьким «азовцям»

Волонтерська допомога: художник з Швеції передав квадроцикл луцьким «азовцям»

Волонтер зі Швеції, художник Пеллє Енгман за ініціативи голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка передав 5-му батальйону спеціального призначення «Любарт» 12-ї бригади НГУ «Азов» квадроцикл. 

Благодійник волонтерить у Шведського Центрі Допомоги від початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну. Передав чимало речей і приїжджає в Україну, щоб допомагати нашому народу, пише Insider Media.

І під час цього візиту він не був з порожніми руками, а саме бійцям «Любарту» в Луцьку він передав:

  • Квадроцикл: Ця багатофункціональна техніка значно полегшить виконання завдань спецпризначенцям на передовій, забезпечуючи підвищену мобільність та маневреність в умовах бездоріжжя.
  • Квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic: Сучасний безпілотник дозволить проводити розвідку, коригувати вогонь та здійснювати моніторинг місцевості, надаючи бійцям важливу інформацію для прийняття рішень.
  • Інверторний генератор: Це незамінний пристрій для забезпечення електроенергією в польових умовах, дозволяючи заряджати акумулятори, використовувати радіостанції та інше обладнання.

Військові ж подякували Пеллє Енгману за ці потрібні речі, які на фронті є розхідним матеріалом, адже росіяни не припиняють наступ на ділянках, які обороняє «Азов».

Волонтерська допомога: художник з Швеції передав квадроцикл луцьким «азовцям»Волонтерська допомога: художник з Швеції передав квадроцикл луцьким «азовцям»Волонтерська допомога: художник з Швеції передав квадроцикл луцьким «азовцям»Волонтерська допомога: художник з Швеції передав квадроцикл луцьким «азовцям»Волонтерська допомога: художник з Швеції передав квадроцикл луцьким «азовцям»

Читайте також:

Можливо зацікавить