Всесвітня історія: оригінальні книжкові видання для подарунка

оригінальні книжкові видання для подарунка

Найкращий подарунок —  це той, який буде по-справжньому цінним і запам'ятається на все життя. Ексклюзивні видання книг із всесвітньої історії є ідеальним способом показати вашим знайомим і рідним книголюбам, як багато вони для вас значать.

Справжній скарб на книжковій полиці

Книга з історії у люксовому подарунковому оформленні — більше, ніж просто сувенір. Передусім самі книги мають надзвичайно естетичний вигляд, а отже, свідчать про витончений смак дарувальника. Для оформлення видань з цієї серії застосовуються натуральна шкіра з тисненням, металеві ковані деталі, полозочена фольга, натуральне каміння тощо. Такий декор не лише надає книгам зовнішньої розкоші, а й відтіняє цінність їхнього змісту.

В асортименті магазину Fama Presents ви знайдете літературу зі  всесвітньої історії на будь-який смак:

  • енциклопедії та словники;
  • історичні нариси;
  • спогади видатних людей різних епох, біографічні твори та листування;
  • дослідження на різні теми;
  • зібрання афоризмів;
  • альбоми зі старими світлинами, гравюрами або малюнками.

Ці видання стануть окрасою домашньої бібліотеки справжнього поціновувача.

Раритетна книга — подарунок із сенсом

Fama пропонує оригінальні подарунки на будь-який смак незалежно від того, якими історичними епохами та подіями цікавиться потенційний отримувач. Антична Греція і Рим, Давній Схід, визначні події епох Відродження та Просвітництва або війни XX століття — ви можете вибрати  книги із всесвітньої історії на будь-який смак у красивому оформленні. І, звісно ж, жодна колекція книголюба не буде повноцінною без книг, присвячених подіям, які відбувалися в Україні протягом століть. У нашій колекції є як класичні твори, так і репринти старих нарисів і досліджень часів XIX століття.

Фахівці відібрали для вас найбільш цікаві та красиві книги, перші видання улюблених історичних монографій та інші раритети. Кожне з таких видань може стати чудовим подарунком на день народження, Новий рік, річницю стосунків тощо. 

До того ж, правильно підібрана книга з всесвітньої історії  здатна зняти стрес — так стверджують  дослідники Оксфордського університету. Близько 68% учасників їхніх досліджень запевняли, що найкраще долати стрес їм допомагає читання. Жодні електронні гаджети не можна порівняти з атмосферою, яку здатен створити подарунковий фоліант!

Щоб зануритись у прекрасний бібліофільський світ, ви можете відвідати шоурум Fama Presents у Києві або купити раритетні книги у подарунок від fama.ua онлайн.

Можливо зацікавить