«Я радий за нього»: тренер збірної України оцінив гру ексволинянина, що зрікся громадянства та звинуватив Бандеру у вбивстві сім'ї

Ребров Романчук

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував гру уродженця Волині Тараса Романчука, який взяв польське громадянство.

 Півзахисник більшу частину кар'єри провів у чемпіонаті Польщі, де й виборов шанс зіграти у національній команді, пише Спорт 24.

У матчі проти України півзахисник вийшов у старті та відзначився забитим м'ячем, вдало замкнувши подачу з кутового.

«Я задоволений тим, що українець виступає за збірну Польщі. Я працюю в збірній лише рік, не бачив цього футболіста раніше, не можу нічого казати. Я дуже радий за нього, тому що це український гравець», – поділився враженнями від гри хавбека Сергій Ребров на післяматчевій пресконференції.

До слова, у 2019 році Романчук став учасником гучного скандалу. Під час матчу з Віслою у нього виник конфлікт із суперником. Польський футболіст Домінік Фурман назвав Тараса бандерівцем.

Такі слова неабияк його образили. «Ми боремося проти дискримінації, а він кидає слова про Бандеру. Було важко контролювати емоції. Моя сім'я теж була замучена Бандерою, а він мені таке говорить. Це неповага. Сьогодні я останній раз подав йому руку. Більше не буду», – наводить слова ексукраїнця видання Wprost

Нагадаємо, напередодні поєдинку спортсмен казав, що це буде один з найважливіших матчів у його житті.

Читайте також:

Можливо зацікавить