Як правильно сортувати сміття та куди привозити: поради лучанам

Як правильно сортувати сміття та куди привозити: поради лучанам

Для того, аби почати сортувати сміття потрібно зателефонувати або приїхати у центр управління відходами «Чистий Луцьк» та визначити, які види відходів ви будете здавати в переробку.

Про це йдеться на сторінці «Чистого Луцька». 

Вам потрібно обрати зручні ємності й підготувати місце у квартирі для відсортованого сміття. Також варто помити й очистити вторсировину, розібратися в маркуванні на етикетках або тарі.

Особливу увагу варто звернути на небезпечні для здоров'я людини й природи відходи.

Що заборонено викидати в сміття, а варто відсортувати та привезти в центр: лампочки, батарейки, побутову техніку, будівельне сміття, різну сантехніку, одяг, меблі, пінопласт, пластикові пляшки з-під газованої води, молочних продуктів, різних видів рослинної олії, скло та скляну тару, алюмінієві й бляшані банки, флакони з-під побутової хімії.

Центр працює в режимі самообслуговування, до кожного контейнера можна під’їхати автомобілем.

Графік роботи: понеділок-неділя з 07:00 до 20:00 на вулицю Трункіна, 7 (заїзд з вулиці Дубнівська). Телефон: 0972344680.

Як правильно сортувати сміття та куди привозити: поради лучанамЯк правильно сортувати сміття та куди привозити: поради лучанамЯк правильно сортувати сміття та куди привозити: поради лучанамЯк правильно сортувати сміття та куди привозити: поради лучанам

Можливо зацікавить