Як провести 14 лютого з коханою людиною на відстані: шість оригінальних ідей

Як провести 14 лютого з коханою людиною на відстані: шість оригінальних ідей

Велика війна розділила чимало пар. Кохання на відстані тепер не рідкість, тому люди вчаться підтримувати пристрасть у будь-яких обставинах. 

День Закоханих – один із приводів, який допомагає підтримувати любов на відстані. 

Українська правда. Життя пропонує кілька варіантів, як можна провести 14 лютого, якщо ви знаходитеся за багато кілометрів один від одного. 

Організуйте романтичну вечерю на відстані

Здається, найбанальніший спосіб, але коли ви востаннє красиво одягалися та проводили з коханою людиною романтичну вечерю не вдома?

Якщо не можете пригадати, то цей спосіб саме для вас. Красиво одягніться та забронюйте столик в ресторані чи кафе. Якщо у партнера також буде така можливість – чудово. 

Ви можете спілкуватися по онлайн-звʼязку, водночас перебувати в ресторані, фліртувати один з одним та робити компліменти. 

Зіграйте в романтичну гру онлайн

Як провести 14 лютого з коханою людиною на відстані: шість оригінальних ідей

Для того, аби краще пізнати один одного, зіграйте гру з картками для пар, на яких написані питання, що потребують відвертої відповіді. 

З допомогою таких запитань ви можете більше відкритися партнеру та дізнатися про його чи її внутрішній світ та думки. 

Ви можете приготувати смачну вечерю з келихом вина та зіграти гру під час онлайн-дзвінка. Гра може бути фізична, в картках, тоді хтось один буде зачитувати питання, або ж онлайн. 

Напишіть листа один одному

Щоб розбавити онлайн-спілкування, спробуйте написати партнеру фізичного листа. Ви можете домовитися та писати листи одночасно, наприклад, на День святого Валентина.

Опишіть  у листі свої почуття поряд з цією людиною, вкажіть, що у ній найбільше вас приваблює. Подумайте, що б ви хотіли сказати собі в майбутньому, і якими бачите ваші стосунки. 

Як провести 14 лютого з коханою людиною на відстані: шість оригінальних ідей

Перед відправкою можете бризнути на листа трохи своїх парфумів, які памʼятає і любить партнер, або покласти у конверт приємну дрібничку. 

Також можете надіслати листа і в онлайн форматі, якщо так зручніше. Такі листи можна писати щороку та зберігати в місці, доступному лише вам обом. Наступного року їх можна перечитати та побачити, що змінилося у ваших стосунках.  

Читайте книги 

Якщо ви полюбляєте читати книги, то можете обрати ту, яка була б цікава вам обом, та почитати її один одному онлайн. Наприклад, це можуть бути книги про кохання, науку, мотивацію чи комедійні книги.

Щоб додати родзинку, можете обрати книгу з еротичними сценами. Красиво описані інтимні сцени в поєднанні з голосом коханої людини точно запамʼятаються вам надовго. 

Спробуйте фліртувати один з одним увесь день 

Відійдіть від звичного щоденного спілкування і спробуйте фліртувати один з одним весь день у повідомленнях.

Разом з тим робіть партнеру компліменти та згадуйте романтичні моменти, які найбільше вам запамʼяталися. Це додасть романтики у буденне життя і створить більше приємних спогадів. 

Організуйте віртуальний тур містом

Якщо хтось із партнерів вимушений був поїхати з міста, де ви жили, то спробуйте зробити йому онлайн-тур. Можливо, ви мали там особливі місця, де любили проводити час. 

Якщо ж ви у різних містах, то спробуйте познайомити партнера з містом, де ви живете. Сходіть у кавʼярню, де ви зазвичай пʼєте каву чи у парк, де найчастіше гуляєте. Поділіться з коханою людиною своєю буденністю, адже це також буває романтично. 

Створіть банку очікування

Відрахуйте дні до вашої зустрічі. Візьміть банку та наповніть її папірцями, на яких напишіть, що ви любите та цінуєте в своєму партнері. 

Папірців має бути стільки, скільки й днів до зустрічі, щоб кожного дня ви могли витягувати по одній з них з банки та читати приємності. Обміняйтеся з партнером банками, це полегшить очікування вашої зустрічі.

Читайте також: 

Можливо зацікавить