З душем, кухнею та піччю: неподалік кордону з Білоруссю волинянин збудував підземний бліндаж

З душем, кухнею та піччю: неподалік кордону з Білоруссю волинянин збудував підземний бліндаж

Неподалік кордону з Білоруссю волинянин Володимир збудував підземний бліндаж. Ззовні - це непримітний пагорб, а всередині - схожий на справжню хатину.Чоловік каже: перш за все думали про зручність. Затишок з'явився згодом.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу

«Старалися зробити так, щоб він був надійним. Якщо раптом щось прилетить, то щоб він не розвалився. І це не я один, ми всі разом радилися, як зробити його кращим», - розповідає чоловік. 

Працювати під землею було складно, адже місцевість специфічна. Пів метра у землю - і далі вода. Та все ж завдання виконали, бліндаж вийшов досить надійний. 

Крім спальних місць, тут є піч, душова кімната і кухня. 

«Навіть кому ми десь відлучимося, то кажемо, що повертаємося додому», - зізнається Володимир. 

Чоловік наголошує, що якщо завтра доведеться жити в окопах, то буде звісно, але поки є можливість трохи покращити умови, то прагне кращого. 

Більше - у сюжеті. 

Читати також: 

  • За 10 місяців повномасштабної війни волинські тероборонівці укріпили позиції на українсько-білоруському кордоні. Нести службу бійцям допомагають тварини, музика і спеціально облаштовані бліндажі.
  • До будь-яких ситуацій готові: як волинські тероборонівці охороняють кордон
  • Передноворічної пори «бійців-лісовиків», що служать у Камінь-Каширському батальйоні Волинської бригади тероборони, від холоду рятують дрова
  • Білорусь підтягує до кордонів з Україною техніку та живу силу, тому волинські бійці територіальної оборони, поліцейські, прикордонники та нацгвардійці постійно тренуються. Цього разу вони відпрацьовували знищення противників та оборону наших рубежів

Можливо зацікавить