Загинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому Герою

Загинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому Герою

У понеділок, 11 вересня, у Любомльському ліцеї №2 відкрили меморіальну дошку Руслану Курамшину, який загинув при виконанні службового обов’язку за Україну.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці закладу.

На відкриття прийшли рідні Руслана, представники міської влади, друзі та однокласники Героя, учні старшої школи та вчителі ліцею. Освятив та здійснив заупокійний молебень настоятель Михайлівської церкви отець Віктор. Право відкрити меморіальну дошку памʼяті надали сімʼї воїна.

Випускник ліцею Руслан Курамшин загинув на Донеччині у вересні 2022 року.

Загинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому ГероюЗагинув за Україну: на Волині відкрили меморіальну дошку полеглому Герою

Читайте також:

Можливо зацікавить