«Западенці»: луцькі гумористи повертаються в «Лігу сміху»

«Западенці»: луцькі гумористи повертаються в «Лігу сміху»

Команда гумористів з Луцька «Замок Любарта» та тернопільська команда повертається в шоу «Ліга сміху» 2024 «Волонтерський десант 3» з новою назвою «Западенці». У шоу беруть участь не просто команди коміків, а волонтери. До того ж, головними призами будуть необхідні для наших військових речі.

Про це ІА «Волинські Новини» повідомив лідер команди «Замок Любарта» Назар Пащук.

Склад команди: Владзьо, Віталік Тильний, Назар Пащук та Володимир Тишкун. Це буде збірна луцьких та тернопільських гумористів.

«ППО» змінює свою назву! До вашої уваги нові учасники проекту «Ліга сміху» 2024 «Волонтерський десант 3» – «Западенці». Вже зовсім скоро дивіться нас на телеканалі «ТЕТ», – розповів Назар Пащук.

За час повномасштабної війни Патріотично Позитивне Об’єдання дало низку благодійних концертів, на яких збирали кошти для військових.

Коміки запевняють, що тепер їхні благодійні концерти будуть тільки набирати обертів і дякують усім, хто підтримує ЗСУ.

«Ліга сміху» 2024 «Волонтерський десант 3» – це новий гумористично-благодійний спецсезон, що зарядить настроєм усю країну.

Організатори зазначають, що кращий прийом у складних обставинах – виплеснути напругу у сміх. Зараз це рятівне коло для мільйонів українців. А коли гумор помножити на добрі справи, його цілюща сила злітає до неба.

Нагадаємо, у травні 2023 році Луцька команда гумористів «Замок Любарта» відсвяткувала десятиріччя в рідному місті. За цей час колектив став учасником проєкту «Ліга Сміху» та ситкому «Країна У».

Читайте також:

Можливо зацікавить