«Запрацюємо у новому форматі»: MULTIBAR запрошує до співпраці малий бізнес Волині
Зовсім скоро у Луцьку та інших містах Волині очікується цікава колаборація - співпраця світового проєкту MULTI COOK/MULTIBAR та закладів громадського харчування. Невеличкі кав'ярні, фаст-фуди, пивні бари запрацюють у новому форматі та обов'язково приємно дивуватимуть жителів області.
Про це у коментарі виданню ВСН повідомив співзасновник «Галя балувана», а також засновник GABAR та MULTI COOK, бізнесмен Володимир Матвійчук.
«Ми вже маємо досвід у створенні таких закладів, як гастробар «Gabar», який поєднує у собі ресторан, кафе, кав’ярню, бар і фаст-фуд.
Усього за шість місяців з часу відкриття першого закладу у Луцьку, такі ж заклади відкрилися й успішно функціонують ще у 10 містах України», - наголосив Володимир Матвійчук.
Відтак, наразі компанія розпочинає новий напрям роботи для підсилення бізнесу - MULTIBAR.
«Візьмемо, до прикладу, кав'ярню. Це заклад громадського харчування, до якого клієнти приходять випити кави і з'їсти щось солоденьке. Ми ж хочемо розвивати малий бізнес та підсилювати такі кав'ярні, паби, продуктові супермаркети.
Одним словом, усе, що пов'язане із гастрономічним напрямком, або ж заклади, у яких можна розвинути цей напрямок. Зокрема, йдеться про спортзали, мийки, станції технічного обслуговування, такі місця, де потрібно погодувати людей, маючи при цьому невелику площу», - розповів бізнесмен.
Зрозуміло, що бізнес, який має свою спеціалізацію, працюватиме, як і раніше. А для того, щоб його підсилити, мережа MULTIBAR візьме на себе функцію повара, що допоможе ще й нагодувати людей. Для цього є централізовані кухні, де готуватимуть смачні і швидкі страви під запит того чи іншого бізнесу.
Першим закладом, де впровадять усі ці нововведення, стане відома усім лучанам кав'ярня при вході у Центральний парк. Фундатор світового бренду «Multi Cook» Володимир Матвійчук наголошує, що перед початком співпраці його команда самостійно проводить діагностику малого бізнесу, висловлює побажання щодо покращення роботи, надає у тимчасове користування потрібну техніку та допомагає перші три місяці.
За цей час, зі слів ініціаторів співпраці, малий бізнес, щонайменше збільшує прибуток на +30 000 гривень щомісяця та може викупити обладання і працювати самостійно.
«Ми розширимо вашу аудиторію, підвищимо середній чек, оптимізуємо витрати та допоможемо вивести ваш бізнес на новий рівень», - наголошує Володимир Матвійчук.
Відтак, команда «Multi Cook» пропонує:
- Створення гастрономічного бізнесу під ключ
- Аналіз та масштабування вашого закладу
- Додаткові джерела доходу для вашої кав'ярні чи ресторану
- Трендовий та прибутковий асортимент.
«Ми знаємо, як зробити ваш заклад конкурентним, затребуваним та прибутковим! Не вкладаючи при цьому ніяких додаткових коштів. Тому звертайтеся у нашу команду Multi bar, залишайте заявки на нашому сайті Gabar і будемо чекати на зустріч!» - підсумовує Володимир Матвійчук.
Читайте також:
- «GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля
- «Gabar» підкорює міста України та світу: засновник мережі гастробарів про співпрацю на умовах франшизи
- «Gabar»: у Луцьку відкриють ще один гастробар.