Журналіст з Волині доєднався до сил оборони

Журналіст з Волині доєднався до сил оборони

Волинський журналіст Олександр Зелінський долучився до лав військових.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

Олександр багато років працював у сфері журналістики. Кілька місяців тому він доєднався до батальйону спеціального призначення «Любарт», що є частиною легендарного «Азову».

«Ви всі одразу подумали: тіп схопив повістку і його загребли. Але ніт. Протягом місяця я проходив ВЛК, співбесіди, збирав різного роду довідки, документи, в яких по 100500 разів вказувалося моє імʼя, прізвище та по батькові. Їх мені довелося забути. На шість тижнів я отримав нове імʼя – Рекрут номер 35 – саме так мене називали інструктори та побратими-рекрути під час базового курсу бойової підготовки бригади «Азов», - розповідає журналіст.

Олександр описав, як проходило навчання.

«Нульовий день в памʼяті допомогли відтворити відео, зняті інструкторами. Після забігу/повзання/гусячого кроку з баулами над головою крізь дим, вибухи піротехніки та під крики інструкторів ми качалися, далі знову качалися, потім знову ж таки качалися. Нас поселили, і ми продовжили качатися перед дзвоном на плацу, в який можна було постукати, аби кач і курс, який фактично не розпочався, для тебе закінчилися. У моєму випадку дзвін залишився незворушним», - поділився медійник.

Пройшовши курс, Олександр потрапив до «Любарта», де займається медійною роботою.

«Хлопці, якщо ви нині сумніваєтесь – доєднуватися вам до війська чи ні, або ж перебуваєте у пошуках боєздатного підрозділу з хорошим ставленням до особового складу, з професійними та адекватними командирами – велком ту «Любарт», де ви будете частиною «Азову». Тут важливі ваші мотивація та бажання навчатися. Але памʼятайте, щоб потрапити у наш підрозділ, вам потрібно пройти серйозну підготовку, процес якої я описав вище. Вас піддадуть фізичним і психологічним випробуванням та водночас дадуть міцну основу військової справи, щоб ви стали нормальними Джекі Чанами та продовжили свою еволюцію як військового вже у підрозділі», - додає військовий.

Читайте також:

Можливо зацікавить