Зібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарок

Зібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарок

У дитячій церкві «Введення в храм Пресвятої Богородиці» в Луцьку відбувся благодійний ярмарок, організований напередодні свята Покрови та Дня захисника та захисниці України. Мета заходу - зібрати кошти для батьків дітей недільної школи, які нині служать на фронті.

Усі прихожани церкви долучились до ярмарки, хто чим міг: випікали солодощі, розмальовували свічки, діти робили картини. Особливим лотом стали розмальовані гільзи від відстріляних набоїв, які військові передали спеціально для цього заходу.

Після літургії всі охочі могли насолодитися піснями хору «Музики Богородичного храму» та придбати вироби, представлені на ярмарку.

Спільними зусиллями вдалося зібрати понад 51 тисячу гривень, які будуть розподілені відповідно до запитів лучан-військових, що звернулися до настоятеля церкви протоієрея Віктора Михайлевича.

Цей благодійний ярмарок уже другий, організований у церкві за часи повномасштабної війни.

Зібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарокЗібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарокЗібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарокЗібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарокЗібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарокЗібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарокЗібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарокЗібрали понад 50 тисяч на ЗСУ: у дитячій церкві Луцька відбувся благодійний ярмарок

Читайте також:

Можливо зацікавить