Зупинилися серця Героїв: громада на Волині за два дні втратила двох захисників

Зупинилися серця Героїв: громада на Волині за два дні втратила двох захисників

Нещодавно Камінь-Каширська громада втратила двох Героїв. Обірвалося життя Руслана Матвійчука та Василя Тищука.

Про них розповідає газета «Полісся».

18 серпня 2024 року згасла життєва зоря Руслана Юрійовича Матвійчука (1981-2024 р.р.). Воїн стримував ворога в лавах 14 ОМБр на передових позиціях упродовж півтора року. Після поранення та контузії Руслан проходив лікування та реабілітацію у лікарні.

Потому йому зробили операцію на грижу, але всі ці лікарські маніпуляції, на жаль, не змогли відновити психічного здоров’я чоловіка. Чи не кожен військовий повертається з війни з посттравматичним стресовим розладом. Боєць утратив здоров’я у боротьбі за українську свободу та не міг впоратись самостійно - витягнути війну з середини душі.

Василь Степанович Тищук (1970-2024 р.р.) через серцеву хворобу покинув цей світ. 17 серпня 2024 року. Чоловік воював на сході в одному з підрозділів 115 бригади ЗСУ. Минулого року хвороби та важкі наслідки від поранень привели його на лікарняне ліжко у військовий госпіталь. За висновками лікарської комісії боєць вважався звільненим з лав Збройних сил. Василь Степанович мав проблеми зі слухом, йому дошкуляла травма ноги. Та серцем він перебував разом із побратимами на полі битви.

Завжди тримав контакт із колегами по службі і десь в глибині душі відчував, що зміг би ще бути корисним нашій державі. У переддень до від’їзду на черговий етап лікування вистраждане серце воїна-патріота не витримало пережитих стресів і зупинилося. 

Читайте також:

Можливо зацікавить