«20 днів виконували завдання в Авдіївці»: прикордонник з Луцька про бої та допомогу пораненим

«20 днів виконували завдання в Авдіївці»: прикордонник з Луцька про бої та допомогу пораненим

Док у прикордонній комендатурі швидкого реагування Волинського прикордонного загону обіймає посаду санінструктора. А до цього Олег 30 років працював фельдшером швидкої медичної допомоги у Луцьку, займався викладацькою діяльністю, а після широкомасштабного збройного вторгнення ворога одразу прийшов на службу до прикордонників.

Під час виконання бойових завдань прикордонним підрозділом в Авдіївці Док був на одній з позицій, відбивав ворожі атаки та надавав допомогу пораненим побратимам, інформують на сторінці Західного управління Держприкордонслужби.

«Були поранені, безпосередньо їм надавав допомогу, відправляв на евакуацію. Приблизно 20 днів ми виконували завдання в Авдіївці», – сказав прикордонник.

Умови під час оборони Авдіївки надскладні. Бійці попри постійну втому, нестачу продовольства та боєприпасів міцно тримали визначений рубіж, поки не були замінені іншим підрозділом Сил оборони. 

«Кожен день в напруженні, немає коли відпочити, кожен день був складним. Не було продуктів часом, закінчувався боєкомплект, організовували доставляння усього необхідного на позиції», – пригадує військовослужбовець.

Не дивлячись на втому прикордонник каже, що йому та побратимам вистачає мотивації боронити Батьківщину. 

«Зрозуміло, що всі трошки змучені, але через сили набираємо енергії, набираємо потенціалу і завжди готові дати відсіч ворогу», – резюмував Док.