Акрилова ванна – стильний елемент у ванній кімнаті

Акрилова ванна – стильний елемент у ванній кімнаті

Використання нового технологічного інструменту у вигляді акрилу дозволить замінити чавунну сантехніку. Продукція хоч і доповнюється великим набором плюсів та переваг, але є кілька особливих моментів, які потрібно враховувати у виборі. До переваг потрібно віднести невелику вагу, різноманітність відтінків, доступну вартість, оригінальність форм та конструктивну простоту.

Незважаючи на дешевизну, якість продукції зберігається на високому рівні. В асортименті магазину Agromat є акрилова ванна в будь-якому виконанні і від різних виробників. Зручність вибору доповнюється наявністю системи фільтрів, де вказується колір, розмір, об'єм, форма та багато іншого. При виникненні складнощів менеджери нададуть допомогу у виборі та оформленні замовлення.

Різновиди та характеристик ванн

В основі виробництва застосовується суміш ефірів та метакрилів. Це один із багатьох видів пластмаси, що відрізняється високою якістю та практичністю. На вибір виробники пропонують такі варіації форм ванн:

1. Кутові. Часто встановлюються у невеликих приміщеннях, де є можливість з комфортом провести сантехніку та створити нормальні умови для постояльців;

2. Прямокутні. Стандартне виконання для установки під стінку, один із найбільш універсальних та комфортних варіантів;

3. Круглі. Встановлюються в основному в центральній частині великих та просторих приміщень;

4. Асиметричні. Відповідають складному дизайну інтер'єру із незвичайною архітектурою.

Великі акрилові ванни ідеально підходять для просторих приміщень, крім того, вони гармонійно там виглядають. Найчастіше вибирається білий колір, але виробники можуть виготовляти ванни будь-якого відтінку в залежності від потреб покупців. 

Переваги акрилових ванн

Ключова перевага – це невелика вага, що дозволить легко транспортувати та доставити її на поверх. Вони міцні і довговічні, а завдяки тому, що дно додатково зміцнюється спеціальними матеріалами. Не потрібно переживати щодо довговічності та швидкої заміни. Такі ванни прослужать біля 20-и років. 

Акрил, на відміну від емалі, згодом не тріскатиметься чи пошкоджуватиметься. Також він захищена від корозії та протягом тривалого періоду часу зберігає свій первозданний зовнішній вигляд. Матеріал не сприйнятливий до впливу агресивного середовища, тому для очищення потрібно використовувати лише теплу воду і просто змити ванну. Матеріал довго зберігає тепло, тому вдасться з комфортом приймати ванну на протязі довгого часу. 

Читайте також: 

 

Можливо зацікавить