Apple iPhone – сучасний смартфон в унікальному виконанні

Айфон

Якість мобільних телефонів iPhone визнано в багатьох країнах світу. Коли ми випробували цей продукт, стало зрозуміло, що пристрої відрізняються інноваціями, енергоефективністю та високою продуктивністю. Крім того, всі телефони оснащуються високоякісними камерами, дозволяючи робити унікальні знімки у високій роздільній здатності.

Смартфони мають стильний дизайн, високу якість графіки, надійний корпус та деталі, а також всі вони придатні для ремонту. Купуючи Apple Фокстрот необхідно заздалегідь визначитися з моделлю, набором характеристик та кольором. Кожне покоління має різні моделі у тому чи іншому виконанні, що дозволить знайти потрібне рішення під певні завдання.

iPhone 13

Один із найфункціональніших, інноваційних та сучасних телефонів свого часу. Виробник випустив цей телефон з діагоналлю екрана від 5,4 до 6,7 дюймів залежно від модифікації. Серед основних характеристик слід виділити кілька моментів:

  • дисплей OLED, Super Retina XDR, де щільність пікселів 460 ppi та яскравість на 28% збільшена;
  • переднє захисне скло Ceramic Shield;
  • процесорA15 Bionic на 6 ядер, де використовується система Neural Engine на 16 ядер;
  • оптична стабілізація та вдосконалена система камер;
  • режим кіноефекту;
  • підтримка бездротової зарядки MagSafe.

Покращені моделі Pro та Pro Max мають телефотосенсор та сканер Lidar. Є безліч нових функцій для зйомки, включаючи режим для портретів, запис відео в низькому ступені стиснення, використовуючи фронтальну і основну камери.

iPhone 14

Ця модель включає кілька варіантів виконання: iPhone 14 та 14 Plus, 14 Pro та 14 Pro Max. Всі вони оснащуються дисплеєм Super Retina XDR c OLED-підсвічуванням, гарантуючи якісну картинку. У режимі прослуховування музики акумулятор протримає близько 100 годин. Серед актуальних нововведень можна виділити такі моменти:

  • оновлений чіп А16 для виконання 17 трильйонів операцій на секунду;
  • Always-On Display для відображення актуальної інформації на заблокованому екрані;
  • потрійна камера з об'єктивом на 48 Мп.

Все це дозволило телефону вийти на новий рівень.

iPhone 15

Новинка представлена як iPhone 15 та Plus, а діагональ екрану 6,1 та 6,7 дюймів відповідно. Яскравість дисплея збільшена до 1600 нит, що дозволить комфортно використовувати телефон під впливом прямих сонячних променів. Існує підтримка функції Dynamic Island, розширюючи функціонал.Встановлено новий процесор А16 Bionic, система камер включає об'єктив на 48 Мп, а також є 2-кратний зум та величезна кількість режимів зйомки.

Читайте також:

Можливо зацікавить