Арестович вибачився за свої слова перед жителями Дніпра та поскаржився на ботів. Відео

Арестович вибачився за свої слова перед жителями Дніпра та поскаржився на ботів. Відео

Радник Офісу президента України Олексій Арестович вибачився перед дніпрянами та назвав свої слова про збиття російської ракети ППО в місті серйозною помилкою.

Нову заяву він зробив під час розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним на YouTube.

На його думку, хвиля засудження в його бік в мережі могла бути викликана сильною напругою в суспільстві, або бути організованою мережею ботів. 

 Окрім цього, під час ефіру Арестович вибачився перед людьми, яких поранили його слова.

«Я сьогодні хочу реально вибачитися, реально принести вибачення родичам і близьким загиблих і постраждалих. Жителям Дніпра, які особисто переживають цю трагедію і які чули один вибух, знають, що ракета була одна. А також всім українцям і не українцям, яких мої слова теж зачепили», - заявив Арестович.

Нагадаємо, що радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що в Дніпрі у багатоповерхівку нібито влучила російська ракета, збита українськими силами ППО.

Читати також:

  • Військовослужбовець Максим Омельяненко служив у Бахмуті, але терміново приїхав до Дніпра - саме в його будинок влучила російська ракета.
  • 14 січня 2023 року, під час масованої ракетної атаки Росії на Україну, одна з ракет терористів влучила у багатоповерховий будинок у місті Дніпро. В результаті влучання обвалився цілий під’їзд багатоповерхівки, з 2 по 9 поверхи, перший поверх разом з людьми та тілами загиблих опинився під завалами. Станом на 14 годину 16 січня уже відомо про 40 жертв.

Можливо зацікавить