Ароматні осінні булочки: рецепт сінабонів від луцької фудблогерки

Ароматні осінні булочки: рецепт сінабонів від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Смончук розповіла, як приготувати сінабони.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

Тісто:

  • борошно - 400-470 г;
  • дріжджі - 21 г пресовані (або 7 г сухі);
  • масло - 75 г;
  • молоко - 200 мл;
  • цукор - 75 г;
  • яйця - 2 шт;

Начинка:

  • кориця - 15 г;
  • цукор - 120 г;
  • масло - 90 г.

Глазур:

  • вершковий сир - 200 г;
  • цукрова пудра - 100 г;

В мисці перетираємо дріжджі з цукром, додаємо тепле (не гаряче) молоко. Перемішуємо, накриваємо харч.плівкою і відставляємо на 15 хв до утворення «шапки». До цієї маси додаємо яйця, розтоплене масло і поступово просіяне борошно замішуючи. Якщо вимішуєте, але тісто липне, вмочіть руки в олію і вимішуйте далі.Ставимо тісто в тепле місце на підйом, щоб збільшилося в 2-3 рази.

Далі тісто обминаємо, розкачуємо в пласт не більше 5 мм товщиною. Змащуємо маслом кімнатної температури, посипаємо цукром з корицею, закручуємо в рулет і розрізаємо на 10-12 частин.

Кладемо в форму, даємо ще підійти і випікаємо при температурі 180 градусів - 25-30 хв. Гарячі булочки змащуємо змішаним вершковим сиром та пудрою. 

Читайте також:

Можливо зацікавить