Береги Шацьких озер, де нещодавно прибрали активісти, знову перетворили на смітник

Береги Шацьких озер, де нещодавно прибрали активісти, знову перетворили на смітник

Береги озера Велике Чорне, яке перед Великоднем прибрали активісти, знову перетворили на смітник. Мешканці будинків, що розташовані поруч, не соромлячись, знову знесли купу всякого мотлоху. 

Про це йдеться на сторінці Шацької Моложіжної Ради у Фейсбуці

«Шановні мешканці, які зносять сміття від приватних будинків в ліс, вам не соромно? Не соромно, що це сміття потім прибирають діти? Не соромно, що ви постійно стаєте "героями" таких гнівних постів? Чи ви досі не знаєте, що в Шацьку організований вивіз сміття комунальним підприємством?

Також звертаємося до всіх, хто відпочиває біля озера - будь ласка, не зносьте сміття на це місце! Не створюйте сміттєзвалище! Будьте прикладом для своїх дітей - викиньте сміття у СМІТНИК!» - звертаються у дописі активісти. 

Також нагадують адресу, де можна укласти договір про вивезення сміття - смт Шацьк, вул. Шевченка, 20 (недалеко від храму Різдва Пресвятої Богородиці, по дорозі до озера Люцимер).

«Укладення договору займає всього декілька хвилин, а місяць вивезення сміття коштує як один похід на каву», - підсумовують у дописі.

Береги Шацьких озер, де нещодавно прибрали активісти, знову перетворили на смітникБереги Шацьких озер, де нещодавно прибрали активісти, знову перетворили на смітник

Можливо зацікавить