Біля Бахмута загинув батько учасника «Ігор воїнів» з Волині Микола Оксентюк

Біля Бахмута загинув батько учасника «Ігор воїнів» з Волині Микола Оксентюк

На околицях Бахмута, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув батько учасника «Ігор воїнів» з Волині Богдана Оксентюка Микола Никифорович Оксентюк. 

Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці у фейсбуці

Не стало воїна у п'ятницю, 13 січня.

«На околицях Бахмута загинула одна з найближчих мені людей - мій батько! Він міг там не бути, але це був його свідомий вибір, який я поважаю», - написав сам Богдан Оксентюк. 

Прощатимуться із загиблим у четвер, 19 січня, в Ковелі. Чин відспівування звершать у Благовіщенському соборі ПЦУ орінтовно о 13:00. Опісля - молебень біля міської ради та поховання.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

Нагадаємо, Богдан Оксентюк у числі трьох ветеранів АТО із Волині цьогоріч стали частиною національної збірної у Warrior Game і здобули премоги для України на міжнароному рівні. Він, зокрема, завоював три нагороди міжнародних ветеранських змагань. Він став золотим призером з плавання на дистанціях 50 м вільним стилем та 100 м вільним стилем, а також бронзовим призером в естафеті 4х50 м. При цьому Богдан на дистанціях 50 м та 100 м побив попередні рекорди з плавання на «Іграх воїнів». 

Згодом, після повернення додому, за успішний виступ на міжнародних спортивних змаганнях «Ігри воїнів» - чемпіонів Ігор Воїнів − 2022 «Warrior Games» Богдана Оксентюка відзначили і на рідній Волині. 

Можливо зацікавить