Часниковий хліб: рецепт від волинського блогера-пекаря
Блогер-пекар з Волині Дмитро Жуковець поділився рецептом часникового хліба.
Про це він розповів у соцмережах.
Тісто
- 520 г борошна
- 325 г молока
- 15 г свіжих дріжджів (або 5 г сухих)
- 45 г цукру
- 90 г масла 82%
- 12 г солі
Додатки
- 100 г масла
- 150-200 г сиру
- Часник/Зелень
Бродіння: 2 години при 24С або 12-18 годин при 6С. Вистійка: 2 години при 24-26С Випікання: 22-24хв 175c.
Читайте також:
- Рецепт з дитинства: лучанка розповіла, як приготувати смачні молочні коржики
- Буде м'яким та збереже яскравий колір: як швидко приготувати буряк