Де був і що робив на Волині відомий шеф-кухар Євген Клопотенко
Цими вихідними Волинь відвідав відомий шеф-кухар Євген Клопотенко.
Про це повідомили у Шацькій громаді.
Євген – не лише кулінарний експерт, але й активний популяризатор української кухні на міжнародній арені. Його внесок у відродження гастрономічних традицій України важко переоцінити.
«Це була перша поїздка Клопотенка на Волинь, і він був зацікавлений скуштувати місцеві страви», - розповіли у громаді.
Євген відвідав Шацький ринок та спробував сам приготувати кілька традиційних волинських страв, а саме світязький пончик, який так полюбляють туристи.
Шеф-кухар вперше скуштував чорний борщ, печену капусту та манники. Євген залишився приємно вражений кухнею та її кулінарними традиціями.
Читайте також:
- Досліджують місцеву гастроспадщину: відомі блогери подорожують Волинню
- Баклажани по-корейськи на зиму: рецепт від шеф-кухаря
- Борщ «на крові»: волинська страва вразила відомого кухаря