Деякі тіла розірвало і їх неможливо опізнати: у МВС розповіли про жертв обстрілу ринку в Костянтинівці

Деякі тіла розірвало і їх неможливо опізнати: у МВС розповіли про жертв обстрілу ринку в Костянтинівці

6 вересня через ракетний обстріл Костянтинівки Донецької області загинуло 17 людей. Наймолодшому було лише 18 років, найстаршій жертві  виповнилось 83 роки.  Призначені експертизи ДНК, адже деякі тіла понівечені і їх неможливо опізнати.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в етері телемарафону, пише ТСН

 Він зазначив, що загалом через російський теракт постраждало 50 людей: 17 осіб загинуло, ще 33 - отримали поранення. Майже усі вони - жителі міста. 

«Щодо дитини інформація поки що не підтверджується. Працюють ДНК-лабораторії, ми вже відібрали відповідні профілі ДНК у тіл загиблих і тепер відбираємо відповідні профілі ДНК у родичів. Серед загиблих найстарша жінка - 40-го року народження і є чоловік 2005-го року народження, це наймолодший загиблий. Це ті тіла, які ідентифіковані на даний момент», - сказав він. 

Міністр внутрішніх справ зазначив, що деякі тіла дуже сильно понівечено, особи покійних намагаються ідентифікувати фахівці. 

«Деякі тіла, на жаль, розірвало і ми зараз просто складаємо разом з відповідними спеціалістами вже в морзі. Намагаємося встановити, ідентифікувати всі ці тіла. Саме цивільне населення було обстріляно, ніяких військових, ніяких військових частин», - пояснив він. 

Наразі встановлюється, чим саме росіяни вдарили по людному ринку в Костянтинівці. Окупанти також пошкодили два п'ятиповерхових будинки. Постраждало 122 квартири, кожну з яких обійшли працівники системи МВС. Також постраждали 28 торговельних павільйонів, 8 знищено.

Читайте також:

Можливо зацікавить