До Дня закоханих: як відомий екстренер «Волині» знайшов другу половинку

До Дня закоханих: як відомий екстренер «Волині» знайшов другу половинку

У середу, 14 лютого, в багатьох країнах світу відзначається традиційне свято всіх закоханих – День Святого Валентина. З деяких пір воно стало досить популярним і у нас. Люблячі люди дарують один одному квіти, подарунки, говорять компліменти та загадують бажання. Так, втім, було й раніше, коли про День закоханих у нашій країні мало хто знав. Натомість тепер про нього знають не лише хлопці та дівчата, а й представники старших поколінь, до яких належить відомий колишній наставник «Волині» Мирон Маркевич.

Як і за яких обставин відбулось їхнє знайомство з майбутньою дружиною - Ганною, пише UA-Футбол.

«Вперше майбутню дружину побачив на футболі. Було це у Львові, на одному із домашніх матчів «Карпат». На Аню не тільки я один звернув увагу – дівчина вона була помітна. Минув якийсь час і побачив її у ресторані, куди прийшов разом зі своїми товаришами. Там і відбулося наше знайомство. Запросив Аню потанцювати на повільний танець. Так з того часу і танцюємо - ось уже 46 років (сміється)», - ділиться чоловік.

Довідково:

Мирон Маркевич розпочав тренерську кар'єру у луцькому «Торпедо». А у сезоні 1991-1992 він був головним тренером ФК «Волинь».

Читайте також:

Можливо зацікавить