Дочки Путіна - під санкціями, і кремль вперше їх "признав". Хто вони?

Дочки Путіна - під санкціями, і кремль вперше їх "признав". Хто вони?

"Катерина Володимирівна Тихонова та Марія Володимирівна Воронцова – дочки президента Росії Путіна.

Тихонова – технічний керівник, чия робота підтримує Уряд РФ та оборонну промисловість.

Воронцова керує фінансованими державою програмами, які отримали від Кремля мільярди доларів на дослідження в галузі генетики та перебувають під особистим контролем Путіна.

Тихонову й Воронцову внесено до списку відповідно до наказу №14024 за те, що вони є повнолітніми дітьми Путіна – особи, майно та майнові інтереси якої заблоковані відповідно до наказу №14024", - повідомило Міністерство фінансів США, пише "Українська правда".

У відповідь речник путіна дмитро пєсков сказав журналістам, що "кремль обов'язково відповість на санкції проти дочок путіна і зробить це так, як вважає за необхідне". Відтак, кремль вперше офіційно визнав їх родинні зв'язки.

Що відомо про старших доньок путіна?

Марія Воронцова і Катерина Тихонова - старші доньки путіна (припускають про існування інших дітей, зокрема, від російської гімнастки Аліни Кабаєвої), народжені у його шлюбі з Людмилою Шкребнєвою, з якою вони познайомилися під час навчання у Ленінградському державному університеті.

Дочки Путіна - під санкціями, і кремль вперше їх

Старша дочка Марія народилася 28 квітня 1985 року у Ленінграді, а молодша Катерина – 31 серпня 1986 року у Дрездені.

Дочки Путіна - під санкціями, і кремль вперше їх

Марія навчалася в Німеччині та Москві, потім - у Санкт-Петербурзькому державному університеті. Відповідно до поширеної в західних та російських ЗМІ інформації, Марія одружена з голландцем Йоррітом Йоостом Фаассеном, бізнесменом, колишнім топменеджером Газпромбанку та російської консалтингової групи "МЕФ аудит". У пари є син, він народився 15 серпня 2012 року у Москві.

Якийсь час Марія жила в нідерландському селі Ворсхотен.

Марія Фаассен – кандидат медичних наук, спеціаліст у галузі ендокринології. Є співробітницею Ендокринологічного наукового центру в Москві.

Дочки Путіна - під санкціями, і кремль вперше їх

Катерина Тихонова народилася у Дрездені, Німеччина. У школі навчалася в Німеччині та Росії, а також пізніше в Санкт-Петербурзькому державному університеті. Катерина, мабуть, найбільш відома своїми успіхами як танцівниця рок-н-ролу.

Від лютого 2013 року до січня 2018 року була одружена з Кирилом Шамаловим - сином Миколи Шамалова, співвласника банку "Росія", товариша Путіна з кооперативу "Озеро". Пара розлучилася 2018 року, коли з'ясувалося, що їхні спільні активи становлять близько 2 мільярдів доларів.

Катерина стала членкинею Російської ради з розвитку фізичної культури та масового спорту ще 2019 року, а також відіграла провідну роль у розвитку акробатичного рок-н-ролу, який тривалий час був нішевою дисципліною. Протягом багатьох років друга донька Путіна посідала пост віцепрезидентки з розширення та маркетингу Всесвітньої конфедерації рок-н-ролу (WWRC) - організації, яка організовує змагання з цієї дисципліни у всьому світі.

Третя дочка?

18-річна Луїза Розова ніколи офіційно не визнавалася президентом Росії, але багато хто вважає, що вона – третя дочка Путіна.

Дочки Путіна - під санкціями, і кремль вперше їх

Її мати – 45-річна мультимільйонерка Світлана Кривоногих, співвласниця великого банку, яка володіє дорогою нерухомістю в Монако. Там, ймовірно, Луїза та її мати зараз і перебувають. Луїза видалила свій акаунт в Instagram після того, як на неї обрушилася хвиля критики через дії її ймовірного батька. Сама дівчина та її мати ніколи офіційно не заявляли про свої стосунки з президентом РФ.

Діти Аліни Кабаєвої

38-річну гімнастку Аліну Кабаєву, олімпійську чемпіонку, найчастіше називають коханкою путіна. Уперше чутки про це з'явилися у виданні "Московський кореспондент" у 2008 році, яке незабаром закрили.

Аліна, або, як її називали ЗМІ, "найгнучкіша жінка Росії" - одна з найтитулованіших гімнасток в історії художньої гімнастики, володарка 2 олімпійських медалей, 14 медалей чемпіонатів світу та 25 медалей чемпіонатів Європи.

Дочки Путіна - під санкціями, і кремль вперше їх
Відомо, що хоч вона заперечує наявність дітей, але їх у неї може бути четверо. До того ж, молодші дівчатка-близнюки народилися у Швейцарії.

Саме там, як вважають журналісти, Аліна Кабаєва і перебуває зараз.

Можливо зацікавить

«Він любив пшеничне поле і соняшники»: спогади дружини про загиблого на війні чоловіка Андрія Сапігу з Волині
фото

«Він любив пшеничне поле і соняшники»: спогади дружини про загиблого на війні чоловіка Андрія Сапігу з Волині

на щиті Волинь
відео

Назавжди молодий: на Волинь «на щиті» повернувся Герой Михайло Рудь

Поховання військового
фото

Поповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Леонідом Залевським

втрати війна

Навіки молодий: на Волині прощатимуться із Героєм Іваном Мельником

ухилянт покарання

Зловживає спритним та перебуває під наглядом лікаря-нарколога: волинянина засудили за ухилення від призову

поховання військового
фото

Зупинилося серце: на Волині прощались із Героєм Ігорем Стецюком

втрати

Друга втрата в громаді за тиждень: на Донеччині загинув Герой з Волині Руслан Сулім

На війні загинув Герой з Волині Олександр Муковський

На війні загинув Герой з Волині Олександр Муковський

поховання військового
фото

Тяжка хвороба обірвала життя: на Волині попрощались з Героєм Василем Майструком